7
Thee en Mindfulness

Theekrans 2.0

“Tea is a cup of life”

Voor ouders die met elkaar van gedachten willen wisselen over onderwerpen rondom het opvoeden en begeleiden van hun kinderen. Ik bied de mogelijkheid om op een fijne manier met elkaar in gesprek te gaan over baby’s, peuters, basisschoolkinderen of pubers. Jullie wens is bepalend voor mijn werkwijze. Ik neem een aantal prachtige theeën mee om samen van te genieten.

Ik ben pedagoog en laat mij inspireren door kinderen, (groot)ouders, zingeving en de tijdsgeest. Daarnaast drink ik graag thee en geniet hierbij van de rijkdom aan kleuren, geuren en smaken. Met Theekrans 2.0 komen beide drijfveren prachtig samen!

Ik ben gecertificeerd bij ‘Opvoedparty’, ‘Deugdenproject’ en de ‘Theekransjes community’. Ook ben ik getraind door de ‘Family Factory’ en gecertificeerd video-interactiebegeleider.

Kosten? Aan het einde van de bijeenkomst bepaal je zelf wat je de Theekrans 2.0  waard vond.

Spreek, in overleg met mij, met een groep ouders (minimaal 2, maximaal 8) een datum, tijd en plaats af. Zo simpel kan het zijn! Ook een aantal avonden is mogelijk.